TERKINI : JUMLAH KOMISYEN TELAH DIBAYAR = RM1327.5
JUMLAH PENYERTAAN AFFILIATE = 142

YA! INI ADALAH PROGRAM YANG PALING MUDAH UNTUK ANDA KUMPUL LIST DAN DAPAT KOMISYEN DALAM MASA YANG SAMA! 


Ya,  Anda Cuma Perlu Daftar Disini, Promote Dan Menunggu Komisyen Masuk Secara AUTOPILOT! 

 Masukkan nama dan emel anda disini untuk mula!

Nama anda :

Emel anda :Apa Kata Mereka?Bagaimana Program Ini Berfungsi?

PROMOTION, AUTO FOLLOW-UP& EARN!


1. Promotion

Program ini akan bertindak sebagai 'middle man' dimana tugas anda adalah kumpul senarai list (emel) sebanyak yang mungkin melalui promosi squeeze page Panduankumpullist.my (anda boleh rujuk ebook yang percuma untuk promosi). 

2. Auto Follow-up

Setelah subscriber sign-up menerusi proses pengesahan (double opt-in). Maklumat mereka akan dimasukkan dalam kempen autoresponder Panduankumpullist.my. 

Kempen autoresponder akan menghantar emel promosi secara automatik kepada semua subscriber tersebut dalam satu tempoh tertentu. Semua emel yang dihantar adalah dikirim menggunakan nama dan alamat anda.

3. Earn!

Emel yang dihantar kepada subscriber anda akan di'tag'kan ID affiliate bagi beberapa program affiliate termasuk program affiliate Panduankumpullist.my. Apabila subscriber berminat dengan tawaran tersebut. Anda akan dibayar mengikut kadar komisyen yang ditetapkan.

Antara program yang akan dipromosikan :

- Emelmatik.com
- Ashadee.com
- Minisitelah.com
- 2 program affiliate pilihan anda sendiri


Export List Anda!

Berbeza dengan program affiliate yang lain. Anda berhak menuntut list yang anda kumpul setelah tamat promosi nanti. Kami akan export dan import list yang berjaya dikumpul ke dalam akaun Emelmatik anda. Tiada sebarang caj akan dikenakan.


60 Days Money Back Guarantee!

Tidak berjaya menghasilkan sebarang jualan dalam 60 hari? Tuntut balik 100% perlaburan anda. Tidak soalan ditanya!Yang ihkas,


Boon Lee & Boon Lee


Apa Kata Mereka?

Mudahnyakumpullist Dot My 2015